VINTERKÅPE!!

Jepp som tittelen sier så kjøpte jeg meg vinterkåpe i dag. En rød trench coat som er foret, innp11200300i butikken trodde jeg at jeg skulle dø av varme. Det var storsalg av vinterklør så jeg prøvde alt av forede gensere og cardigan i alle mulige farver til skjerf i silke. Kåpen ligner veldig på bildet jeg fant når jeg søkte på goggle.

Ellers sittter jeg nå inne for jeg klarer ikke varmen ute lenger noe som overasker meg veldig. Jeg er vansligvis en iskald person og sover med vinterdyne året rundt, dyne i syden og bruker boblejakke uti juni (hvertfall i år) Aircondition synes jeg er juks og helt galt at all energien skal gå til å kjøle ned mennesker, dessuten blir man sørpeforskjøla. Å trene i 30 grader har aldri plaget meg før, men nå orker jeg ikke engang ligge ute i solen og steke! Får håpe jeg ikke er i ferd med å bli syk.
Stikkord:

2 kommentarer

fredrikke

26.jul.2008 kl.23:13

ja. det var det.
fin kåpe :)

/fredrikke

Om kvelden raker man løv

27.jul.2008 kl.15:03

åhjelp! jeg skriver om solen, og du skriver om vinterkåpe! egentlig er det jo ganske lurt å kjøpe kåpe nå.. så slipper mn å stresse med det til vinteren også ender man opp med å kjøpe en på måfå..

Skriv en ny kommentar

Marty

Marty

17, Oslo

Når jeg blir stor, vil jeg bo i blokk.

Kategorier

Arkiv

hits