Løsemiddelskade kan ikke helbredes - bare unngås

da føler jeg meg mye bedre, så søkte jeg videre og "Løsemiddelskade  
Noen av de tidlige symptomene på løsemiddelskade er så uspesifikke at de kan misforstås som alt fra en vanlig forkjølelse til et psykisk symptom. Ved akutte forgiftninger er det vanlig med hodepine, svimmelhe
t, kvalme og følelse av utmattelse samt mental forvirring. Noen vil få pustebesvær og irritasjoner i huden. Langtidsvirkninger varierer fra ingen utfall, til klare kognitive utfall. Varige utfall arter seg som nedsatt hurtighet, redusert koordinering, konsentrasjon, hukommelse og forstyrrelser i vokabularet. Etter langvarig eksponering for løsemidler rapporterer mange om senfølger i form av utmattelse, nedsatt hukommelse og konsentrasjon, at de er mer emosjonelt ustabile enn før, får depresjoner og søvnforstyrrelser, samt sensoriske og motoriske symptomer."

De uthevede er symptomer jeg har nå, og jeg klarer ikke få lukten av fingrene mine. Derfor har jeg brukt tiden på daten i dag til å søke på ebay eller vernemasker eller respirators med organic vapour filters for alt annet er bare til støv, og siden gassene fra spraymaling er noen av de farligste er det ikke rart jeg føler meg dårlig. jeg er hypokonder med jeg føler meg såpass dårlig nå at jeg vurderer å kjøpe en dyr en i byen i morgen. 

img47617a0ceff01

p.s. da kommer også bilder av de syv vinylene jeg har sprayet så langt

Én kommentar

Charlotte

11.aug.2008 kl.00:08

Aah! I see..HEI :D Det var koselig at du fant meg. Jeg savner bs. og alle i hop.

Skriv en ny kommentar

Marty

Marty

17, Oslo

Når jeg blir stor, vil jeg bo i blokk.

Kategorier

Arkiv

hits